Vanliga frågor

Om du inte hittar svaret på din fråga här är du välkommen att kontakta oss via hjälp-knappen längst ner på sidan.

Är Snabborder.se en e-handel?

Ja, Snabborder.se fungerar som en enkel e-handel som uppfyller många krav en B2B-webbhandel har. Dina kunder loggar in och ser direkt din produktlista som hämtas ut från Fortnox tillsammans med kundunik prislista, bilder och lagersaldo. De lägger produkter i en varukorg och skickar ordern som direkt registreras i Fortnox.

Hur gör jag för att börja sälja på Snabborder.se?

Att börja sälja på Snabborder.se är enkelt, ingen konfiguration och inget manuellt arbete. Börja med att registrera en butik och läs kom-igång guiden för ditt ekonomisystem.

Vad kostar det att använda Snabborder.se?

Snabborder kostar 395kr/månad. Kostnaden läggs till på ditt Fortnox-abonnemang vid aktivering så du behöver inte hantera någon extra tjänst eller faktura.

Appar hos Fortnox har alltid 30 dagars öppet köp vilket ger dig möjlighet att testa tjänsten.

I Snabborder kan du också ha obegränsat med kunder och användare utan att du behöver extra användarlicenser i Fortnox.

Läs mer hos Fortnox

Kan anonyma användare lägga ordrar i min butik på Snabborder.se?

Nej, i nuläget kan endast inloggade användare som du även registrerat som kunder i Fortnox se dina artiklar och registrera ordrar.

Kan jag ta betalt av mina kunder på Snabborder.se?

Nej, Snabborder hanterar inte betalningar, dina ordrar registreras direkt i Fortnox där de sedan faktureras.

Hur lägger jag till produkter på Snabborder.se?

Du behöver inte lägga upp några produkter i Snabborder.se, alla produkter i ditt ekonomisystem visas så fort de markerats för att bli tillgängliga i e-handeln, se kom-igång guiden för detaljer.

Kan mina produkter ha bilder?

Självklart, om du lägger till en bild på en artikel i Fortnox så visas bilden även på Snabborder.se. Tänk på att använda mindre bilder lämpliga för web för att din butik ska ladda snabbare.

Kan jag använda mitt företags design i min butik?

Du kan skicka in en egen logotyp som används på din loginsida och i din butik så att dina kunder vet var de lägger sin beställning. Det är också möjligt att lägga till egna villkorstexter som dina kunder måste godkänna innan orderläggning. Vi jobbar kontinuerligt med anpassningar så hör gärna av dig om du har några särskilda behov eller önskemål på anpassningar du vill kunna göra.